Welcome pretty and handsome ♥ Folow | ♥ Dashboard
♥ Niaa Simpsons
Mohon hati yg tenang -.-
Friday, 20 January 2012 | 23:58 | 0 ♥ Sweet Talking
Hei hei sayang semua hai hai awok semua haha
Macam sakit kan ? Haa kenyataannya okay tipu ;D
Bila hati aku nak tenang ? Err bosan hidup cenggini .
Nak hidup tempat lain boleh tak ? Marikh ke ? Hahahaa kalau boleh
aku nak sangat hidup kat marikh wkakaka xD
Impian yang takkan mungkin terlaksana cehh jiwang karat pulokkk :p
Hari-hari aku kat sekolah akan timbul satu perasaan yang aku
sendiri xtahu samada aku happy ? Uneasy ? Boring ? Heartbroken ?
Sometimes rehat dkt canteen duduk tempat yg brhadapan
dengan si dia ,aku fikir dua kali adakah aku nk tengok dia
or aku taknak ? Aku ego terus elakkan mata aku drpd tengok muka dia
yang ala-ala suci mcm takde perasaan -.-
Dem it ! Grrr so what kan ?
Dia text aku tak reply hehew ,dahtu dia ingatkan aku tade kredit
apalagi dia topupkan aku .Dah aku kena reply text dia harhar xD
Very evil like ? hahaa xD
Whatever lah kan ? Dia panggil aku ni mcm biasa
"BABY ,SAYANG" byk lemak nampakkk ?
Err sedangkan aku ? Kadang2 aku guna 'NIA ,FIK '
Hahaha kadang2 aku kejam and zalim punyalah
'KAU AKU' xD sesuai ah kot harharr 
Macamtu  ke cara nk lupakan dia ?



OH MYYY ! Semakin aku jauhkan diri ,semakin dekat dia hampir .
Semakin aku nak lupakan dia ,semakin aku ingatkan dia .
Semakin aku benci dia ,semakin aku rindu dia .
INI KE MAKSUDNYA CINTA ? 
Baru aku tahuu , BENCI TANDA RINDU :')
Really Missyouu sayangggg :'( 
Sorry buat awak camtu , I HAVE !

♥ Owner ♥

  
 Imma Niaa sixteen from Muarr :) Do follow mine ohkayy

♥ Le' Superman ♥


 My brother, bestfriend, boyfriend♥


♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Niaa