Welcome pretty and handsome ♥ Folow | ♥ Dashboard
♥ Niaa Simpsons
Feeling
Friday, 13 January 2012 | 00:14 | 0 ♥ Sweet Talking
Hai assalammualaikum wbt semuaa :)
Sihat tak ? Dah tahu tak sihat pergilah makan ubat ! haha xd
ayat mintak kaki kan ? hehe gurau jelahhh :D now da 
refresh new blogskin ni no more Titanic here :)
just be a simple blog that I loikeee very muchh hehew .



Now aku dengan Fikri macam dah okay but entahlahh 
hati aku still sakit macam apa entah kan ? err biarlahh
kalau ada jodoh tak kemana lah kan ?
Lagi satu hati aku ni aku tak reti nk jangka macamna yelahh dulu aku sayang 
gila-gila dekat Fikri but now ? aku rasa makin pudar sayang tu ,
even kat sekolah bertegur sapa ,fake smile kat dia .
hati aku dia tahu ke ? Mungkin aku nk jaga hati dia .
Aku pun pelik sangat why became like this ? Maybe someone
dah curi hati aku -.- tak pasti :)
hehee entahlahhh *ASYIK ENTAHLAA
haha apa-apa jelahhh yang penting tak kira sapa-sapa
pun jodoh aku ,lama mana dia tunggu aku , banyak mana dia sayang aku ,segunung mana cinta and kasih dia kat aku if dia jodoh aku ,aku terima seadanya dgn hati yang ikhlas sekalipun byk kekurangan .
Hamboi jiwang pulak ye aku ? But this is a reality sincerely from my heart and aku taknak selindung dah .lagi satu aku ni kalau confuse tolong jgn paksa aku buat or terima something yg aku sendiri belum ready .just think about it .ada org minta couple just I always said it 'TAK READY LAGI LAH'
So please do not force me .If you're my MR RIGHT , I'll be yours coming one day :')
Believe in Qada' and Qadar Allah :) It's GREAT .
Kadang2 org yg tak kita sangak boleh jd MR RIGHT kita kan ? So let it be slow slowlyyy :

♥ Owner ♥

  
 Imma Niaa sixteen from Muarr :) Do follow mine ohkayy

♥ Le' Superman ♥


 My brother, bestfriend, boyfriend♥


♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Niaa