Welcome pretty and handsome ♥ Folow | ♥ Dashboard
♥ Niaa Simpsons
ohmaigad ! Tagged again xD
Thursday, 8 December 2011 | 09:42 | 0 ♥ Sweet Talking
Hai darlink baby sayang abang cun handsome suma . lol . sihat ? Demam ? p makan ubat tauu .
Harini aku bosan sesangat taktau buat apa kan .
So apa lagi , idea datang bergolek nak buat chocolate cake yang aku belajar before cuti ni .
Masatu program Pasca PMR kot xD haha amik bahagian buat cake :)
Sorry tak dapat post picture cake tu because terdelete muehehe .
Bagi aku , aku bangga sesangat sebab I did it by my own hands . kau adoo ? hahaa okayokay .
Tiba-tiba ada awek cun plus hot niy tag aku hahaa okay again kan ? it's ok .
For you Syikin , I'll do . hehee lets begin here :>





> You must post these rules. Each person must post 11 thing about themselves in their journal.
> Answer the question the tagger set for you their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer.
>You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
>Go to their page and tell them you have tagged him/her.
>No tag back.
>No stuff in the tagging section about "You are tagged if you are reading this" You legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have tagged 11 people



Want to know something about me ? here it is , 11 things about Dania Fiqry ^^ 
*Full name Nur Ramdhaniah Binti Hasnol Eaidi (Weird kan ? So wth ? ) 
*Usually called Nia / Dania
*Telah ditakdirkan lahir pada 18 Februari 1996 
*Stay Jalan Junid .
*Kawan terbaik yang belum pernah dijumpai selama ni called Famous Six
 *Sayang mak ayah family .
*Pernah bercita-cita nak jadi seorang polis ohmaigad ternyata beralih arah xD
*Paling taksuka dengan katak ( Geli siak , licinnn jerk )*Target 6a jerk in PMR (InsyaAllah dapat )
*Fully taken by Pakcik Hamdan punya anak yang bernama Muhd Fikri on 26 June 2009
*Friendly but talkative only for those knew me well 


These Syikin 's question ;)

Apa rutin harian anda?
*Bangun pagi lepak kejap atas katil , go toilet , makan , tengok tv , online , tidur , jalanjalan , dating kalau ada kesempatan , makan lagi , then tidur xD


Barang apa yang anda paling minat? Sebab?
*Owl necklace sebab he bought for me #winkwink


 Adakah anda memiliki bf or gf? Ehem siapakah?
*Tentunya ada ;) Muhd Fikri B Hamdan 


 Berapa ramai orang kah yang anda bercouple sepanjang anda hidup? 
*Hamboi haha . Sekolah rendah cinta monyet kan ? So tak kira :p setakat ni dia yang kedua . So dua orang lah :)


Apa perasaan anda jika kawan anda sendiri kawan makan kawan? 
*Ohmaigad enda niy patut dihindari . Rasa macam nak maki dia lepastu nak sepak-sepak muka dia XD


Apakah memori yang paling manis dalam hidup anda?
*Memori ? When got 5a's in UPSR and when dapat kekalkan relation dengan dia even banyak kali clash xD


Apakah memori yang paling pahit dalam hidup anda?
*Pahit ? Bila jatuh dalam longkang masa puasa (Haha really , funny bila ingat balik )


 Apakah perasaan anda bila dapat tahu bf or gf memainkan perasaan anda?
*Rasa nak bunuh jerk diri niy . Then menangis seharian sampai mata lebam-lebam .


Apakah logo kehidupan anda?
*Err logo ? Acane tu ? haha motto ke ? Berusaha hingga berjaya xD motto sekolah hahaha


 Nyatakan kebaikan dan keburukan saya
*Kebaikan - awak cantik dan comel ;) really nice and kindlyy 
*Keburukan - nothing . All nice ! 


Dimanakah anda bercuti sepanjang cuti sekolah ini?
*Cuti ? hah takde mana-mana . Cuma Muar , wetex , music bank xD hahaha


Haha okay nice soalan dia sampai taktahu apa nak jawap ;) hahaa
Thanks lah iyee nona Syikin Mahfud ♥


Now for youuu all I've tagged ;)
#Siapakah hero yang paling anda obses ? sebab ?

# Pernah tak anda menangis bila tonton cerita hindustan ?

#Bila anniversary anda dengan si dia ? Btw siapa si dia ?

#Nyatakan impian anda .#Beritahu keburukan dan kebaikan saya .

#Awak sayang saya atau benci ? reason ?

#Pernah tak anda nyanyi dalam bilik air ? lagu apa ?

#the awkward moment when youuu .  . . . .  ?

#Post gambar paling comel anda di wall faceook saya / di blog

#hate justin bieber ? Why ?

#Nyatakan salah satu mimpi anda .


These I've tagged ;)















♥ Owner ♥

  
 Imma Niaa sixteen from Muarr :) Do follow mine ohkayy

♥ Le' Superman ♥


 My brother, bestfriend, boyfriend♥


♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Niaa