Welcome pretty and handsome ♥ Folow | ♥ Dashboard
♥ Niaa Simpsons
Berkurun lama tak update -.-
Monday, 19 December 2011 | 07:33 | 0 ♥ Sweet Talking
Hai peeps and sweet stalker here :) Sorry sebab dah lama
tak update blog yang ni .Busy lah sekarang ni .
Hari sabtu yg lepas cousin wedding so semuanya busy kan nak buat  itu ini . hahaa
riuh rendah rumah macam ape tah ramai bebudak .Sabar jelah kan ?
Tapi aku paling menyampah kalau kena buli dgn budak kecik lahaii nampak sangat macam aku ni lemah hahaa wehh aku tak lemah tau ! aku ni caring and loving dgn bebudak hahaa
iyeke weh ? Hahaa lantak ah hehee .
Btw kan warna tema wedding ni warna turqoise haha betul ke aku eja ni weh ? xD
lantak lagiiii .semua nk pakai baju wrna sama lah katakan . Aku pulak tadak warna tu .
Haha pakcik aku sponsor kemeja wrna turqoise tu .
Alaaaatak syiokk takdapay pakai kebya oo kurung . wedding lah katakan kan kan ?
haha tape lah orang belanja pakai jelah haha mula2 kemeja kotak2 .
Then hati terpaut dekat kemeja lagi satu apa lagi tukar haha
hahaa kesah pulak aku cashier tu nk cakap apa .
Yang penting aku suka aku nak yang tuu ! hahaha
hahaa pengantin lelaki namanya Radzim called Abg Azimmmmm ! hahaa 
Pengantin perempuan cousin aku nama dia Suriani called kak Anii !
Lafaz akad nikah kali pertama AKU TERIMA NIKAHNYA EHHHH hahaa kesian pengantin gemuruh yee abg ? haha lekluu time aku naty cane lah ? kan kan haha bukan aku yg lafaz . Laki aku yg lafazkan haha aku dok relax dalam bilek goyang kaki and berharap dengar perkataan SAH ! hahahaa
Eeww aku pulak dah fikir benda ni hahaa . Btw lafaz kali kedua baru jadi :D
SAH ! hahaar gambar natylah aku upload . malam tu ada kugiran and joget lambak and surely aku takkan join hahaa duduk rumah tepi tingkap just tengok diorang joget .kalau korang naktau pengantin pun joget haha lebih over pulak pengantin joget , agogooo ! ahahaa
Lalaaalaa aku taktau nk cakap apa .Tangan aku memang gila ah merah ni weh cane nak g sekolah khamis ni amik result ? gilaaa ah ! hahaa seram ni . Aku memang suka bedal kek pengantin biasa ah aku kan memang suka makan kek mana tak berat badan aku ni hahaa naik ke weh ? sama jerk aku nya berat ni hahaaa banyak cacing kan ? bhahahah lantak ! ahadnya malam isnin tu ramairamai pergi sabak awor hehe best best ah ramai2 . macam time raya kan ? aku memang ah mlm tu bantai je apa yg ada depan mata , sotong goreng , ketam , kerang , lala , eee macam2 lah , ikan sweet sour paling aku suka hahhaaaa dasar macam tak makan seratus tahun ni hahaaa memang penuh perut aku sampai mengah2 ni hahaa dengan ketawa2 nya dgn familioss semua . gambar takde dkt aku dekat cousin aku semua naty ada aku tunjuk semua k hahaha takdelah semua kan ? xD balik dari sabak awor , A call . tak trjawab aku sbb mengah hhaa takpe sayang awak ! :) Byebyeeee

♥ Owner ♥

  
 Imma Niaa sixteen from Muarr :) Do follow mine ohkayy

♥ Le' Superman ♥


 My brother, bestfriend, boyfriend♥


♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : Niaa